My Method

ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ

Αρχικά γνωριζόμαστε με μια χαλαρή συνομιλία, ώστε να πάρω μια πρώτη γεύση του γούστου και της αισθητικής σας. Ακούω προσεκτικά πώς φαντάζεστε την ιδανική μουσική για το δικό σας event.

ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ

Αντιμετωπίζω κάθε party ως μοναδικό γεγονός, παίζοντας τη μουσική που αρέσει σ’ εσάς και στους οικείους σας. Με αυτόν τον τρόπο θα διασκεδάσετε αληθινά και αυτή η διάθεση θα μεταδοθεί και στους καλεσμένους σας.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ

Για να συμβεί αυτό, προσαρμόζω την ευρεία γνώση και την εμπειρία δεκαετιών μου πάνω στα δικά σας αγαπημένα τραγούδια και είδη μουσικής. Η καταγραφή τους γίνεται μέσω του Spotify, του Youtube ή μίας ειδικά διαμορφωμένης online playlist.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όλο το χρονικό διάστημα πριν από το event παραμένουμε σε σταθερή επαφή, πραγματοποιώντας όσες συναντήσεις χρειαστούν από κοντά. Στο μεσοδιάστημα επικοινωνούμε online μέσω email ή messaging apps (WhatsApp ή Viber).

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Ανταποκρίνομαι το συντομότερο σε οποιαδήποτε επιθυμία υπάρξει σχετικά με τον σχεδιασμό της μουσικής του event. Όταν φτάσει η μεγάλη μέρα, παρευρίσκομαι στον χώρο αρκετή ώρα πριν από την προσέλευση των καλεσμένων.

ΑΠΟΔΟΣΗ

Τα αρχεία ήχου χωρίς απώλειες (Lossless) και ο υπερσύγχρονος DJ εξοπλισμός (Pioneer CDJ-3000) συμπληρώνουν ιδανικά το ηχοσύστημα του χώρου. Η αρμονική μουσική ροή και οι κατάλληλες εναλλαγές στα τραγούδια εξασφαλίζουν διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσης.

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Για ένα αποτέλεσμα υψηλών απαιτήσεων, η άριστη φυσική κατάσταση είναι ένας εξίσου σημαντικός παράγοντας. Επιπλέον, η καλή διάθεση και το χαμόγελο συμβάλλουν στη μετάδοση της θετικής ενέργειας κατά τη διάρκεια του party.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

H βεβαιότητα ότι όλα θα κυλήσουν άψογα εξασφαλίζεται και από την ύπαρξη εφεδρικού DJ εξοπλισμού (Pioneer XDJ-RR, usb sticks και ακουστικά). Έτσι σε περίπτωση βλάβης ή άλλου απρόοπτου γεγονότος, το party θα συνεχιστεί κανονικά.

ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ

Σε κάθε ιδιαίτερη περίσταση η κομψότητα επιβάλλεται. Οι καλοί τρόποι και η τυπική συμπεριφορά, παράλληλα με την υπογραφή του καταστήματος Impero Uomo Sartoriale, εξασφαλίζουν μια παρουσία αντάξια του επιπέδου που επιθυμείτε για το event σας.

IΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σε όλη τη διάρκεια του party δεν κοινοποιώ φωτογραφίες ή βίντεο με πρόσωπα, σεβόμενος τις πολύτιμες στιγμές σας. Μετά το πέρας του event δημοσιοποιώ συγκεκριμένο οπτικό υλικό έχοντας πάρει την ευγενική έγκριση σας.

ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ

Αρχικά ακούω προσεκτικά πώς φαντάζεστε την ιδανική μουσική για το δικό σας bar, εστιατόριο ή club. Μαθαίνω απαραίτητες πληροφορίες όπως είναι η γενικότερη φιλοσοφία, το επιθυμητό πελατολόγιο και ο στόχος που θέλετε να επιτύχετε μέσω της μουσικής.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ

Λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις πληροφορίες, επιλέγω την ανάλογη μουσική για τον χώρο σας. Η ευρεία γνώση, η εμπειρία δεκαετιών, καθώς και η άμεση προσαρμογή στις ιδιαιτερότητες κάθε βραδιάς, εξασφαλίζουν την επιτυχία των επιλογών μου.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Κάθε εβδομάδα αφιερώνω αρκετές ώρες για την ανανέωση της δισκοθήκης μου με καινούργιες αλλά και παλαιότερες κυκλοφορίες. Με αυτόν τον τρόπο η μουσική δεν επαναλαμβάνεται, μιας και σε κάθε μου εμφάνιση ακούγονται αρκετά νέα τραγούδια.

ΑΠΟΔΟΣΗ

Τα αρχεία ήχου χωρίς απώλειες (Lossless) και ο υπερσύγχρονος DJ εξοπλισμός (Pioneer CDJ-3000) αποδίδουν τα μέγιστα σε χώρους υψηλών προδιαγραφών. Η αρμονική μουσική ροή και οι κατάλληλες εναλλαγές στα τραγούδια συμβάλλουν στο άψογο αποτέλεσμα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Συνέπεια στην ώρα προσέλευσης, τυπική συμπεριφορά και κομψή εμφάνιση, συνθέτουν μία άκρως επαγγελματική παρουσία. Παράλληλα θεωρώ δεδομένη την προστασία της ιδιωτικότητας, μη δημοσιεύοντας φωτογραφίες ή βίντεο με πρόσωπα.