Reviews

Εξαιρετικός DJ και επαγγελματίας σε όλα του:
- Ευρείες μουσικές γνώσεις που μετουσιώνονται σε ξέφρενο πάρτι
- Ευγενικός και άψογος στην επικοινωνία και την συνεννόηση από την πρώτη κιόλας γνωριμία και καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας του event, καθώς και στο event αυτό καθεαυτό
- Λαμβάνει υπ’ όψιν τις επιθυμίες και τα γούστα των πελατών και προσαρμόζει το ρεπερτόριο αναλόγως με μεγάλη επιτυχία
Τον προτείνω με κλειστά μάτια!

Μανώλης (29/11/23 Facebook)

Τρομερός στη δουλειά του, απίθανο κέφι στο dancefloor όλο το βράδυ!

Ηρακλής (17/09/23 Facebook)

Ο Μενέλαος είναι μοναδικός στη δουλειά του! Εξαιρετικός επαγγελματίας και σε κάθε πάρτι που έχει αναλάβει και έχουμε παρευρεθεί μας έχει απογειώσει με τη μουσική του! Είναι και ο λόγος που τον διαλέξαμε και εμείς για το δικό μας γάμο και μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι! Highly recommended!

Σοφία (17/09/23 Facebook)

Ένας από τους βασικούς συντελεστές του γάμου μας… και τον απογείωσε! Εξαιρετικός επαγγελματίας!

Νίκος (28/08/23 Facebook)

Ένας και μοναδικός!

Κωνσταντίνος (27/08/23 Facebook)

Ο Μενέλαος ήταν ο DJ στο πάρτι του γάμου μας. Τα λόγια είναι περιττά καθώς ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και δημιούργησε την τέλεια νύχτα για όλους μας. Προσαρμόστηκε ακριβώς σε αυτά που του ζητήσαμε. Highly recommended. Απλά... κορυφή!

Λεόντιος (24/04/23 Facebook)

Άψογος επαγγελματίας με όλη την σημασία της λέξης.

Θανάσης (20/01/23 Facebook)

Τι να πρωτοπεί κάνει για τον Μενέλαο; Όλα αυτά τα χρόνια μέχρι και σήμερα τα σετ του και οι μουσικες γνώσεις του σε ταξιδεύουν άλλου... Ειδικά την περίοδο της καραντίνας τα σετ του, που είναι διαθέσιμα σε όλους στο Mixcloud, φτιάχνουν την μέρα σε όσους τα ακούν ασχέτως ηλικίας και καταστάσεων. Πάντα χαρούμενος, ενημερωμένος, προσιτός, σου φτιάχνει την διάθεση με τα σετ του και με την ενέργεια του. Συνέχισε έτσι φίλε μου!

Απόστολος (03/04/22 Facebook)

Από τους μετρ στο είδος. Απίστευτος επαγγελματίας με αγάπη και πολύ μεράκι σε αυτό που κάνει. Στο Μixcloud έχει τα mix του ελεύθερα για όλους. Εκεί όσοι δεν είχαν το προνόμιο να συνεργαστούν μαζί του (εγώ έχω) θα πάρετε μια γεύση από το τι κάνει ο καλλιτέχνης. Μεγάλη τιμή η συνεργασία και η γνωριμία μας.

Παντελής (06/02/22 Facebook)

Εξαιρετικός επαγγελματίας και εξαίρετος άνθρωπος! Ευγενικός, γεμάτος θετική ενέργεια, παίζει μουσικάρες! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα! Μενέλαε είσαι top!

Βαγγέλης (07/07/21 Facebook)

Expert στην δουλειά του. Φοβερά επαγγελματίας

Αλέξης (05/11/20 Facebook)

Ο Μενέλαος Κουτσάκος κύριες και κύριοι είναι το πιο δυνατό χαρτί αυτή τη στιγμή στη μουσική βιομηχανία! Επαγγελματίας με όλη τη σημασία της λέξης! Σας τον προτείνω ανεπιφύλακτα!

Σπύρος (25/01/20 Facebook)

Οι φίλοι γύρω μας, μαζί μας να χορεύουν και να γελάνε! Αυτό ήταν το όνειρό μας για το γάμο μας! Ο Μενέλαος, αυτό το όνειρο το έκανε πραγματικότητα με επαγγελματισμό, με ευγένεια, με υπομονή, γνώση, με φροντίδα, αγόγγυστα και πάντα με ένα τεράστιο ζεστό χαμόγελο, κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Δημιούργησε και μας προσέφερε απλόχερα, αξέχαστες, μαγικές στιγμές, που έγιναν οι πολυτιμότερες αναμνήσεις για όσους μοιραστήκαμε εκείνη την νύχτα του Ιουλίου στην Τήνο! Οι φίλοι μας, οι άνθρωποι που μας αγαπάνε και αγαπάμε, γύρω μας να χορεύουν και να γελάνε! Τον ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, θα το θυμόμαστε για πάντα!

Μικαέλα (24/12/19 Facebook)

Το καλύτερο πάρτι της ζωής μας ήταν του γάμου μας, είσαι ο DJ της καρδιάς μας! Σε ευχαριστούμε από καρδιάς για όλα

Αλεξάνδρα (09/12/19 Facebook)

Εκπληκτικός στη δουλειά του...

Σάκης (22/10/19 Facebook)

Το να προσπαθήσεις να περιγράψεις τον Μενέλαο Κουτσάκο ως επαγγελματία DJ, νομίζω ότι κάτι θα του στερήσεις. Πιστεύω ότι το να έχεις τη δυνατότητα να τον ακούσεις και να τον απολαύσεις τη στιγμή που παίζει, είναι πραγματικά μοναδική εμπειρία. Σας προτείνω λοιπόν να τον ζήσετε και εσείς από κοντά. Θα με θυμηθείτε! Συνήθως αποφεύγουμε να γράφουμε κριτικές για συναδέλφους. Ο Μενέλαος όμως είναι μια κατηγορία μόνος του και του αξίζει κάθε καλοπροαίρετη κριτική.

Γιάννης (09/10/19 Facebook)

Απλά καταπληκτικός! Υπέροχη επιλογή!

Αναστασία (10/09/19 Facebook)

Άψογος Μενέλαος! You made time to remember! Σε ευχαριστούμε πολύ

Φώτης (10/09/19 Facebook)

Μπράβο Μενέλαε! Περάσαμε τέλεια!

Μαρία (10/09/19 Facebook)

Περάσαμε τέλεια! Είχα καιρό να χορέψω non-stop για πάνω από 6 ώρες (και δεν είμαι από αυτούς που δεν χορεύουν)! Θα σε συστήνω ανεπιφύλακτα για κάποιον που θέλει ένα πάρτι που δεν θα κάθεται κανείς!

Αγγελική (10/09/19 Facebook)

Είναι σπάνιο παιδί και απίστευτος επαγγελματίας στην δουλειά του με μοναδικό ήθος και συνέπεια. Ο καλύτερος DJ με γνώση που έκανε το πάρτι μας ξεχωριστό και προσαρμοσμένο σε εμάς. Πάνω από όλα όμως διακρίνεται για το μοναδικό και τόσο αριστοκρατικό του στιλ. Με τον Μενέλαο το πάρτι σου θα μείνει αξέχαστο. Σε ευχαριστούμε πολύ για όλα από καρδιάς και θα τα πούμε σύντομα!

Θαλής (10/09/19 Facebook)

Ο καλύτερος DJ ever με απίστευτο στιλ και μοναδική γνώση των μουσικών επιλογών! Με τον Μενέλαο το πάρτι μας ήταν μοναδικό! Σε ευχαριστούμε πολύ για όλα

Νικόλ (10/09/19 Facebook)

Ο Μενέλαος είναι ένας άψογος επαγγελματίας. Εξαιρετικά οργανωμένος και με πολύ ωραίες ιδέες, κομψός και ευγενικός. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι γνωρίζει πως να κάνει όλο τον κόσμο να χορεύει, όλο το βράδυ! Τον συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

Κέλλυ (03/09/19 Facebook)

Επαγγελματίας, προσιτός με φοβερή αισθητική και γνώσεις γύρω από τη μουσική! Σε ευχαριστούμε για την καλύτερη βραδιά της ζωής μας!

Κωνσταντίνος (10/08/19 Facebook)

Ο Μενέλαος έπαιξε στο πάρτι της τελετής ονοματοδοσίας της κόρης μας και κατά τη διάρκεια του γάμου μας. Σε αντίθεση με τον μέσο DJ (που δεν διαφέρει πολύ από μια λίστα στο Spotify) o Μενέλαος προσέφερε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και σίγουρα κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που υπάρχει συνήθως στην αγορά. Άκουσε με προσοχή τις απαιτήσεις μας σε μουσική, είχε καταπληκτικές ιδέες για το πως να πλαισιώσει μουσικά κάθε φάση της εκδήλωσης/ δεξίωσης/πάρτι (με αυτή τη σειρά) και έπαιξε μουσικές 60s-90s όπως του ζητήσαμε ξεσηκώνοντας τον κόσμο και κρατώντας τον στην πίστα μέχρι τέλους. Απόλυτα επαγγελματίας, με σεβασμό προς τις απαιτήσεις του πελάτη κ με το κάτι διαφορετικό που ψάχναμε. Αν το ξανακάναμε θα ζητάγαμε το ολοκληρωμένο πακέτο μουσικής κάλυψης που μάθαμε εκ των υστέρων ότι προσφέρει. Εξαρχής ήταν προϋπόθεση ο χώρος που θα βρούμε να μας επιτρέψει να φέρουμε τον δικό μας DJ μιας και μόνο τον Μενέλαο θα εμπιστευόμαστε να κρατήσει ζωντανό το πάρτι όλο το βράδυ  χωρίς να πέσει η διάθεση του κόσμου.  Οι καλεσμένοι μας έχουν να λένε πόσο τέλεια ήταν η μουσική.  Ευχαριστούμε για όλα και ελπίζουμε να βρούμε και άλλες ευκαιρίες να το ξανακάνουμε!

Νίκος (16/07/19 Facebook)

Πως με λέξεις να περιγράψεις τον θαυμασμό και την αγάπη σου.... για τον καλύτερο!

Σπύρος (28/12/18 Facebook)

Εκπληκτικός DJ με ωραία διάθεση για διασκέδαση!

Ανδριάννα (25/12/18 Facebook)

Ευχαριστούμε για τη μαγική βραδιά που μας χάρισες στη πιο σημαντική στιγμή της ζωής μας!

Γιάννης (30/07/18 Facebook)

Εξαιρετικός επαγγελματίας και εκπληκτικός DJ, ευέλικτος ανάλογα με την εκδήλωση-το μέρος-τον κόσμο, ιδιαίτερα τεχνικός, με φαντασία και όρεξη, αγαπάει πάρα πολύ αυτό που κάνει, είναι μια κινούμενη μουσική βιβλιοθήκη και η συνεισφορά του στο χώρο είναι τεράστια. Παράλληλα είναι ευγενέστατος, χαμογελαστός και πολύ καλός άνθρωπος. Ο ιδανικός DJ για κάθε είδους μαγαζί-εκδήλωση.

Δημήτρης (23/07/18 Facebook)

Ψάχνω να βρω καλύτερο αλλά δεν υπάρχει, είναι πάντα πρώτος!

Αλέξανδρος (08/06/18 Facebook)

Επαγγελματίας!

Στάθης (01/06/18 Facebook)

Τον Μενέλαο τον γνώρισα μέσα από την δουλειά τα τελευταία χρονιά. Είναι επαγγελματίας σε αυτό που κάνει έχει τέλεια γνώση και αγάπη για την μουσική και έχει εκείνος τον τρόπο του να σε κάνει να μην βαρεθείς ποτέ. Το αντίθετο μάλιστα ξέρει  με τέλειο τρόπο να περνάει από πολλά είδη μουσικής με  γρήγορες αλλαγές και έτσι όλοι περνούν υπέροχα κάθε φορά που παίζει εκείνος.

Ηλίας (20/05/18 Facebook)

Μενέλαος δύναμη

Μιχάλης (20/05/18 Facebook)

Ο καλύτερος ever!

Νικόλας (15/05/18 Facebook)

Κορυφαίος επαγγελματίας και υπέροχος άνθρωπος! Τιμή μου που τον γνωρίζω και συνεργαζόμαστε πάνω από 10 χρόνια!

Γιάννης (11/05/18 Facebook)

Ως DJ αλλά και ως επαγγελματίας στον τομέα των εκδηλώσεων γνώρισα τον Μενέλαο για τον οποίο αποφάσισα πρώτη φορά στη ζωή μου να πάω σε bar για να ακούσω έναν DJ και όχι για τον ίδιο τον χώρο! Οι εντυπώσεις ήταν άριστες καθώς ο Μενέλαος δικαιολογεί επάξια την φήμη του ως επαγγελματίας! Είναι ένας DJ με βαθιά γνώση της μουσικής σε πάρα πολλά είδη, με ταλέντο και φαντασία στις επιλογές του, έχοντας την ικανότητα να κρατά συνεχώς ψηλά την διάθεση του κόσμου που ακούει τις μουσικές του! Είμαι σίγουρος ότι όποιος τον ακούσει θα σχηματίσει ακριβώς την ίδια εντύπωση και θα καταλάβει αμέσως ότι μπορεί να του εμπιστευτεί τη διασκέδαση του! Μενέλαε θα χαρώ να σε ξανακούσω (και σε άλλα είδη) και ελπίζω να σε έχω κάποια στιγμή ως συνεργάτη σε κάποια εκδήλωση μου!

Γιώργος (02/05/18 Facebook)

Απίστευτος μουσικός! Ελίσσεται στον παλμό του κόσμου, πάντα περνάμε τέλεια! Και ψυχάρα!

Κέλλυ (18/04/18 Facebook)

Ο DJ της καρδιάς μας… Τα υπόλοιπα στη συνέχεια...

Αγγελική (01/04/18 Facebook)

Τον Μενέλαο τον γνώρισα πριν από τέσσερα περίπου χρόνια σαν άτομο, γιατί σαν DJ, στον χώρο, τον είχα ακουστά από παλαιότερα! Είναι από τα σοβαρότερα επαγγελματικά άτομα που έχω γνωρίσει στα 25 χρόνια περίπου που είμαι στο χώρο! Γνώστης μουσικής, εξαιρετικός στη δουλειά του, πάντοτε σε οποιοδήποτε πρόβλημα, πρόθυμος να βοηθήσει τον άλλον, άλλα πάνω απ’ όλα εξαιρετικός χαρακτήρας, χαμηλών τόνων, πάντα χαμογελαστός και σεμνός. Τα λόγια είναι λίγα για να τον περιγράψει κανείς. Αν δεν τον έχετε ακούσει σε πρόγραμμα του, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να το κάνετε άμεσα και δεν θα χάσετε. Φίλε πάντα τα καλύτερα εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, το αξίζεις άλλωστε.

Άκης (01/04/18 Facebook)

Τον Μενέλαο, τον γνώρισα πέρσι στο συνέδριο των Wedding DJs όπου ήταν ομιλητής. Με συνεπήρε με το πάθος του για τη μουσική. Είμαι πολύ δύσκολος στα μουσικά μου ακούσματα αλλά κατάφερε να με ταξιδέψει  με το πρόγραμμα του από δεκαετία σε δεκαετία κρατώντας το κέφι αμείωτο! Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή! Μου επιβεβαίωσε μέχρι κεραίας όλα αυτά που είχα ακούσει για αυτόν από άλλους συναδέλφους! Χαμογελαστός και πάντα σεμνός! Μενέλαε… keep going!

Κωνσταντίνος (26/03/18 Facebook)

Εξαιρετικός άνθρωπος, εξαιρετικός επαγγελματίας. Το μυαλό του μία τεράστια μουσική βιβλιοθήκη! Είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε δίπλα μας συνεργαζόμαστε άψογα και απολαμβάνουν τα καταστήματα τις μουσικές επιλογές του!

Μιχάλης (13/03/18 Facebook)

Υπέροχες μουσικές από έναν επαγγελματία στο είδος του!

Σάκης (10/03/18 Facebook)

Η διαφορά του Μενέλαου δεν είναι ότι είναι μόνο ένας απίστευτος DJ αλλά και ότι εναλλάσσει την μουσική του ανάλογα με τον ρυθμό  και την διάθεση του κόσμου!

Μάριος (09/03/18 Facebook)

Δεν υπάρχει αυτός ο άνθρωπος, ο ορισμός του Disc Jockey, διασκεδαστή των μαζών! Δεν σε κάνει να δυσφορήσεις ούτε δευτερόλεπτο! Μπράβο!

Γιώργος (08/03/18 Facebook)

Ο καλύτερος!

Δημήτρης (07/03/18 Facebook)

Αυτό εδώ το χαμογελαστό το παιδί, δεν είναι τυχαίο που το αγαπάμε όλοι απ’ τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο. Αφού δεν υπάρχει κανείς που να μην ξεσηκωθεί με τις μουσικάρες του. Με τις γόβες στο χέρι καταλήγουμε!

Γωγώ (07/03/18 Facebook)

Από τους λίγους! Σαν άνθρωπος πρώτα και μετά σαν επαγγελματίας.

Παναγιώτης (07/03/18 Facebook)

Ο ορισμός του επαγγελματία, πάντα με την σεμνότητα και ταπεινότητα που τον διακρίνει!

Αντώνης (06/03/18 Facebook)

Ο DJ της καρδιάς μας, ο καλύτερος με λίγα λόγια

Ειρήνη (06/03/18 Facebook)

Μπορώ να χαρακτηρίσω τον Μενέλαο με 2 μόνο λέξεις... Μουσική εγκυκλοπαίδεια

Γιάννης (06/03/18 Facebook)